Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Üregben megbújt tolvajt fogtak a körzeti megbízottak

Tinédzsert rabolt ki a rendőrség által már jól ismert huszonéves, aki először csak telefont akart egy hívás erejéig, majd a tettlegességtől sem riadt vissza. Körzeti megbízottjaink a térfigyelő kamerák alapján kapták el az elkövetőt a lakhelyén, ahol egy üreget alakított ki magának a rejtőzködéshez.

Egy 23 éves fiatalember az esti órákban kirabolt egy tinédzsert a Mexikói úton. A rabló előbb elkérte a fiataltól a telefonját, majd elfelejtette azt visszaadni neki, és, amikor a tulajdonos megpróbálta visszaszerezni tőle, tarkón is vágta áldozatát.

A sértett feljelentést tett, a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételein felismerték az elkövetőt, mivel P. Tibor korábban már összetűzésbe került a rendőrökkel. Nemcsak a zuglói, hanem más kapitányságok is keresték őt, többek között egy VII. kerületi rablás elkövetésével is meggyanúsították.

Két zuglói körzeti megbízott és a Bűnügyi Bevetési Osztály egysége az egyik városszéli erdős részen körbe vette azt a házat, melyben valószínűsíthetően a keresett férfi tartózkodott, de őt nem találták. A két zuglói rendőr viszont biztos volt benne, hogy a férfi az épületben tartózkodik, ezért még alaposabban szétnéztek. Az ágy alatt egy üregre bukkantak, melyben a keresett férfi rejtőzködött.

A férfit elfogták, majd a kapitányságon rablás miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb