Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Véradás Zuglóban

A Magyar Vöröskereszt fővárosi szervezete május 26-án (kedden) 11.00 – 18.00 között véradást szervez a Sugár Üzletközpontban. Fontos tudnivaló, hogy a véradóknak minimum 18 évesnek és minimum 50 kg testsúlyúnak kell lenniük.

A regisztrációhoz személyi igazolvány (lakcímkártya) és TAJ kártya szükséges. Ezen dokumentumok bemutatása kötelező. Szakács Ildikó, megyei véradásszervező koordinátor tájékoztatása szerint, aki véradásra jelentkezik – és remélhetőleg minél többen jelentkeznek majd, mert a magyar egészségügynek nagyon nagy szüksége van vérre -, annak előtte étkeznie kell, és lehetőleg sok folyadékot kell fogyasztania.

A véradáshoz a gyógyszer szedése önmagában nem kizáró ok, a helyszínen lévő orvos ugyanis felelősséggel dönt arról (gyógyszertől, betegségtől függően), hogy a jelentkező adhat-e vért. A véradás fertőtlenített körülmények között zajlik majd a zuglói bevásárlóközpontban.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb