Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gyors fogás

Egy hölgy tett bejelentést a kerületi rendőrségen, mert elmondása szerint a Városliget mellett egy ismeretlen férfi erőszakkal elvette a pénzét, a telefonját és egyéb értékeit. A sértett szerencsére jól megfigyelte a támadóját, így pontos személyleírást tudott adni. Ez alapján a zuglói körzeti megbízottak, Nagy Attila rendőr törzszászlós és Vasvári János rendőr zászlós Terézvárosban felismerték a gyanúsítottat, akit a helyszínen elszámoltattak, és akinél a sértett értékeit meg is találták. Elfogását követően a bejelentéstől számított 2 órán belül a rendőrök előállították a tettest a zuglói kapitányságra, ahol vele szemben büntetőeljárás indult.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb