Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Vietnámiaktól kaptak ajándékot a Patrónus otthon tagjai

Egy komplett asztali számítógéppel, valamint édességeket és kozmetikumokat tartalmazó csomagokkal lepték meg a Magyarországi Vietnámiak Egyesületének (MVE) és a Zuglói Vietnámok Közösségének tagjai a Patrónus Nappali Otthon gondozottjait.

A vietnámiak közössége levélben kereste meg Zugló Önkormányzatát, hogy 250 ezer forint értékben szeretnének karácsonyi ajándékkal kedveskedni a rászorulóknak. – A Zuglói Szociális Szolgáltató Központtal való egyeztetés után esett a választásunk a Patrónus otthonra – mondta Szabó Rebeka alpolgármester, kiemelve, ritka kincs, ha egy közösség ennyire szívén viseli a környezetét, ahol él.

Fotó: Képszerkesztőség

A vietnámiak nevében a 25 éve zuglói lakos Nguyen Duc Thuan, az MVE elnökségi tagja köszöntötte az otthon gondozottjait, akik saját készítésű, kézműves ajándékokkal és verses műsorral hálálták meg a figyelmességet.

Az ünnepség végén Fonyó Hajnal, a Patrónus otthon csoportvezetője és Gyügyeiné Tamás Viktória, a Zuglói Szociális Gondozó Szolgálat intézményvezetője állófogadásra hívta meg a vendégeket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb