Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zöldbe borult a töltés

Több köbméternyi hulladékot takarított el a MÁV Zrt. a Francia úti és Mexikói úti, csaknem öt kilométeres zuglói töltésszakaszon június 16-án.

A zuglói önkormányzat már korábban is kérte a vasúttársaságot, hogy tegye rendbe az érintett területet. A pénteki munka során több köbméternyi háztartási szemetet és más forrásból származó hulladékot szedtek össze.

Szabó Rebeka alpolgármester a helyszínen arról beszélt, hogy a MÁV Zrt. együttműködő készségének köszönhetően szebb és esztétikusabb lett a környék. – Annak érdekében, hogy ez a tisztaság hosszú távon is fennmaradjon, az önkormányzatnak, a vasúttársaságnak és a lakosságnak közösen kell fellépnie – hangsúlyozta.

Az alpolgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy ha valaki újból szeméttel találkozik a Francia úton és a Mexikói út mellett, azonnal értesítse az önkormányzati rendészeket vagy a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.-t.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb