Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A Partiumban járt a Teleki

Május 18-21. között a Budapest XIV. Kerületi Teleki Blanka Gimnázium tanulói a Határtalanul program keretében a Partiumban jártak. Nagyváradi partneriskolájuk, a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum vendégeiként alaposan megismerték a város nevezetességeit: a székesegyházat, a várat és a főteret.

A városi fesztivál alkalmából szabadtéri koncerteket hallgattak, az iskolában pedig tánc- és sportrendezvényeken vettek részt. Kosárlabdában a telekisek, míg – az ígéretes kezdés ellenére – kötélhúzásban és fociban a váradiak csapata nyert.

Jártak Nagykárolyban a Károlyi-kastélyban, Kaplonyban a Károlyi grófok kriptájában, Érmindszenten Ady Endre szülőházában, Köröstárkányban az 1919-es mészárlás emlékfalánál, Nagyszalontán az Arany János Emlékmúzeumban, valamint a Medve- és a Mézgedi-barlangokban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb