Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló a Facebook-on: mától másképp

A kerületi újság és a honlap megújulása után május végén elindult az új zuglói Facebook oldal is.

Csütörtöktől már nemcsak a megújult Zuglói Lapokból és a zuglo.hu-ról értesülhetnek a kerület legfrissebb híreiről, eseményeiről. Zugló új Facebook oldalán minden olyan hasznos információ elérhető ezentúl, amely érdekelheti az itt élőket és a kerület iránt érdeklődőket.

Az új oldalon minden korosztály egyszerűen és gyorsan megtalálhatja a számára legfontosabb információkat, legyen szó a kerület aktuális híreiről, kiállításokról, koncertekről vagy egyéb eseményekről.

Az új oldal célja emellett, hogy közösséget építsen: egy olyan virtuális fórum jöhet létre, ahol a zuglói lakosok megoszthatják véleményüket, és hasznos tanácsokkal, tippekkel segíthetik egymást a mindennapokban.

Zugló új Facebook oldalát azért is érdemes like-olni, mert a friss, naprakész információkon kívül nyereményjátékok, fotópályázatok és sok más meglepetés is várja a közösség tagjait.

Kattintson és like-olja Ön is!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb