Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tiszaeszlárról hetedszer

A közelmúltban jelent meg Sándor Iván A tiszaeszlári per című regényének hetedik kiadása, ebből az alkalomból rendeztek könyvbemutatót az Írók boltjában csütörtökön.

A születésétől Zuglóban élő Kossuth-, József Attila- és Márai-díjas írót Majtényi László, az Eötvös Károly Intézet igazgatója, György Péter esztéta és Tarján Tamás irodalomtörténész kérdezte a regény újbóli kiadásának körülményeiről.

A rendezvényen a 85 éves író úgy fogalmazott: az érdekelte, hogyan lehet egy társadalmat hamis tudatra hangolni. “A hamis tudat kialakulásának és kialakításának folyamata nemcsak a múltra, az 1880-as évekre, hanem a mai valóságra is igaz” – jelentette ki Sándor Iván.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb