Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló köszöni az orvostanhallgatók munkáját!

A járvány kitörése óta tudjuk, hogy a koronavírus elleni védekezés kulcsa a minél szélesebb körű tesztelés. Zugló önkormányzata ezért a fővárossal közösen valamennyi zuglói bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozó, valamint a szociális szférában dolgozók teszteléséről döntött.

Emellett elindult a kormányhivatalok által szervezett tesztelés is, amelynek eredményeképpen az elmúlt napokban budapesti orvostanhallgatók minden önként jelentkező zuglói óvodai dolgozót leteszteltek.

Óvodapedagógusaink egybehangzó véleménye szerint az orvostanhallgatók hivatásukhoz méltó, emberséges hozzáállást tanúsítottak és kifogástalan munkát végeztek. Mint minden egészségügyi dolgozót, őket is Zugló hőseinek tekintjük.

Köszönjük a budapesti orvostanhallgatók munkáját! Köszönjük az őket képező intézmények és delegáló szervezetek munkáját!

Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb