Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló különböző pontjain rejti el ajándékait a Mikulás

Mesekönyvek, színezők, ceruzák, ajándékcsomagok, kuponok, színházjegyek, kutyás ajándékok – egyebek mellett ezeket hozza a Mikulás azoknak, akik részt vesznek a Panelkutya Egyesület Nagy Mikuláskereső játékában. Érdemes a Füredi-lakótelep egész területén nyitott szemmel járni. A szervezők ugyanis 200 apró Mikulást rejtenek el december 4-én éjjel a megadott kerületrész bokrain, faágain, de padokon, játszótereken, a játékot támogatók boltjaiban is. A megtalált, számozott mikulás figurák bemutatása után a megtaláló ajándékot kap.

Kávé, forró csoki, kakaó, üdítő, szendvics, süti, meséskönyvek, színezők, fényképes gömbdíszek, adventi koszorú, asztaldíszek, konyha vagy fürdőszoba festés anyagáron, kézműves hamburgerek, lábápolás, pedikűr, talpmasszázs, fenyőfa, színházjegy, bluetooth hangszóró, kuponok, ajándékutalványok, fonott nyakörvek, jutalomfalatok, frissítő masszázs a kedvenceknek – sorolta a sok-sok ajándékot Baráth Ágnes. Azt is elújságolta, hogy rengeteg felajánlás érkezett, nagyon sokan, magánszemélyek, cégek, vállalkozások, egyesületek, az önkormányzat, a Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit Kft. és a helyi MSZP frakció is támogatja a játékot, amelynek köszönhetően kutyásoknak, nem kutyásoknak, gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak, időseknek is tudnak meglepetést adni. Baráth Ágnesék nem titkolt célja, hogy a december 19-ig tartó játékkal közelebb hozzák egymáshoz a kutyásokat és a nem kutyásokat, felhívják a figyelmet a felelős állattartásra és az állatok szeretetére, ahogy tették ezt a húsvéti tojásgyűjtő játékuk során is.

Kézzel készített Mikulások - illusztráció

A kép kattintásra nagy méretben nyílik meg. / Fotó: Panelkutya Egyesület

A tappancsnyommal, sorszámmal ellátott kis fenyőfadíszek megtalálóinak a panelkutya@gmail.com e-mail címre kell küldeniük a fotót – személyenként egyet – a meglelt Mikulással. Ha valaki ismer és szívesen meglepne olyasvalakit, aki valamiért nem tud játszani, akkor felajánlhatja számára az ajándékát.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb