Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló nem tervezi a Városliget lezárását, de szigorúan ellenőrzi a korlátozások betartását

A zuglóiak és a budapestiek felelős viselkedésének köszönhetően a húsvéti hosszú hétvégén nem volt szükség a Városliget és más további közparkok lezárására. Zugló Önkormányzatának nevében köszönöm mindazok együttműködését, akik betartották a kijárási korlátozásokat és a járványhelyzetre vonatkozó ajánlásokat, hozzájárulva ezzel a koronavírus-járvány elleni hatékony védekezéshez.

Továbbra is az a legfontosabb, hogy megóvjuk önmagunk és szeretteink, különösen az idősebbek egészségét, életét. Ennek érdekében pedig a legtöbb, amit tehetünk, hogy otthon maradunk és ha nem feltétlenül muszáj, nem találkozunk személyesen senkivel.

Zugló Önkormányzata továbbra is el akarja kerülni a korlátozások szigorítását, ezért nyomatékosan kérek mindenkit, hogy az előttünk álló hétvégén is tartózkodjanak a Városliget és más parkok látogatásától! Az előrejelzések szerint ezen a hétvégén is jó idő lesz, mégis aggódó szeretettel kérek minden zuglói és budapesti polgárt, hogy maradjanak otthon, hiszen ezzel tehetjük a legtöbbet a járvány megfékezése, valamint az egészségünk megőrzése érdekében.

Annak ellenére, hogy a Ligetet nem zárjuk le, a XIV. kerületi rendőrök, a Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársai és az önkéntes polgárőrök ezen a hétvégén is nagy létszámban lesznek jelen a Városligetben és környékén, és gondoskodnak a kijárási korlátozások betartásáról.

Köszönöm előre is a kerületben élők és a fővárosiak megértését és együttműködését!

Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb