Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló Önkormányzata feljelentette Hadházy Ákost

Bocsánatkérés helyett, kevélykedés és újabb hazugság volt Hadházy Ákos egykori fideszes képviselő válasza, ezért Zugló Önkormányzata megtette a feljelentést jó hírnév megsértéséért, rágalmazásért.


A Fideszre jellemző módon ne bújjon mentelmi joga mögé Hadházy Ákos! Ha olyan bátor és biztos magában, kérje mentelmi jogának felfüggesztését és ne akadályozza az eljárást!

Szerettük volna békésen rendezni az ügyet, Hadházy Ákos azonban nem áll le, tovább folytatja Zugló Önkormányzatának lejáratását azután is, hogy tényszerűen cáfoltuk valamennyi állítását.

És most is óriásit csúsztat, ugyanis nem azért jelentjük fel, mert azt javasolta, hogy ne adjuk el az említett telket a korábban becsültnél alacsonyabban Tiborczéknak.

Már ez a mondata is tele van csúsztatásokkal, mert azt már nem írja, hogy azért kellett új értékbecslést készíteni és alacsonyabbra vinni az árat, mert évekig még érdeklődő sem volt a korábbi áron. És arra se bujtson fel minket, hogy köztörvényes bűncselekményt kövessünk el azzal, hogy politikai alapon döntünk és nem a törvényesen meghatározott legjobb ajánlat alapján. Egyetlen ajánlat érkezett, melyet az Angolkert Lakópark Kft. tett, nem Tiborcz István.

Azzal se keltsen hamis képet, hogy úgy állítja be, hogy neki köszönhető, hogy nem ment át a telekeladás a múlt heti bizottsági ülésen és a tegnapi rendkívüli testületi ülésen sem, hiszen a bizottság napirendjén nem is szerepelt, a rendkívüli ülést pedig határozatképtelenség miatt elhalasztották, tehát nem arról van szó, hogy nem ment át, hanem még csak nem is szavaztak róla.

Ezt pontosan tudja Hadházy képviselő is, de úgy látszik a fideszes múltja kötelezi, hogy nem kér bocsánatot, amikor hazugságokkal téveszti meg nem csak a saját, de az ellenzéki összefogás szimpatizánsait is ezzel bomlasztva az összefogást. Teszi mindezt olyan bátran, hogy bebújik a mentelmi joga mögé. Ezzel is megtéveszti az embereket, hogy azt mondja úgysem adhatják ki a mentelmi jogát. Az igazság ugyanis az, hogy a képviselők maguk kérhetik a mentelmi joguk felfüggesztését, hogy tisztázzák magukat.

Itt a lehetőség, hogy megmutassa, hogy nem csak jól hangzó, ámde hamis frázisokkal vagdalkozik, hogy ilyen áron szerezze meg a zuglói mandátumot. Kérje mentelmi joga felfüggesztését saját maga is, akkor máris elindulhat az érdemi büntetőeljárás!

Ehhez segítünk is: válaszlevelünkhöz csatoltuk számára a fentiek alapján készített nyilatkozat tervezetet. Ezt egy másodperc alatt aláírhatja és az eljáró bíróság megkeresése után már indulhat is a mentelmi jog felfüggesztésének hivatalos útja, majd az eljárás, amiben tisztázhatja magát.

Bár érthető, hogy ezt nem fogja kezdeményezni, hiszen tudja, hogy az eljárásban már nem állnának meg az állításai.

Mindenesetre mi készen állunk rá: dokumentumok sora bizonyítja, hogy valótlanságokat állít.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb