Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló sokat köszönhet a távozó jegyzőnek

Benyújtotta lemondását Hoffmanné Dr. Németh Ildikó, Zugló Önkormányzatának jegyzője. A közigazgatásban kiemelkedő eredményeket elérő szakember 2015 januárjától töltötte be a jegyzői tisztséget. Hoffmanné Dr. Németh Ildikó jogviszonya július 2-i határidővel szűnik meg.

Nagyon sajnálom Jegyző asszony lemondását, akivel kiváló munkakapcsolatom volt, és aki az elmúlt bő egy évben kimagasló munkát végzett a Polgármesteri Hivatal élén – mondta el Karácsony Gergely, Zugló polgármestere.

Hoffmanné Dr. Németh Ildikó

Hoffmanné Dr. Németh Ildikó

A korábban felgyülemlett elmaradásokból nagyon sokat ledolgozott a Jegyző asszony által vezetett hivatal, többek között közel felére csökkent az építésügyi hatóság ügyhátraléka, látványosan javult az adóbeszedés hatékonysága, kiválóan vizsgázott az új zuglói szociális modell, és az önkormányzat jelentős lépéseket tett a felelős és átlátható gazdálkodás irányába.

Zugló hálás lehet Hoffmanné Dr. Németh Ildikónak. Sajnálom, hogy a rendkívül átpolitizált zuglói képviselő-testület nem értékelte eléggé az általa végzett szakmai munkát. Az új jegyző kiválasztása során is csak a szakmai szempontokra leszek tekintettel, hogy a hivatal politikamentesen, kizárólag szakmai alapon végezze a munkáját – tette hozzá a polgármester.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb