Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A legsikeresebb zuglói vállalkozásokat díjazták

A kerület legsikeresebb termelői, szolgáltatási és kereskedelmi vállalatát díjazta az önkormányzat. Az új díjjal a helyi cégek erkölcsi elismerésére törekszik a kerület vezetése.

A Legsikeresebb Zuglói Termelő Vállalkozás díját a Vita Stilo Hungary Kft. Mentes Cukrászüzem kapta, A ’Legsikeresebb Zuglói Szolgáltató Vállalkozás’ a főként humánpolitikai szoftverek fejlesztésével foglalkozó Orgware Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. lett, ’A Legsikeresebb Zuglói Kereskedelmi Vállalkozás’ pedig Magyarország egyik legnagyobb infokommunikációs vállalkozása, a Bravogroup Holding Kft.

A december 9-i díjátadón Horváth Csaba polgármester hangsúlyozta, az önkormányzat életében nemcsak a befizetett adók miatt töltenek be fontos szerepet a helyi vállalkozások, hanem a közös együttműködésben, a társadalmi szerepvállalásban is. – Éppen ezért támogattuk a kezdeményezést, hogy szerény elismerést nyújtsunk át, ami nemcsak a sikereknek szól, hanem a környezetünk szebbé tételének is. Remélem, hogy a jövőben még jobban elmélyül a kapcsolatunk, amely által még sikeresebb lehet Zugló – mondta a polgármester.

A vállalkozások elismerését Pécsi Diána, a gazdasági bizottság elnöke javasolta, akinek kezdeményezését elfogadta a képviselő-testület, így ezentúl minden évben kiírják a pályázatot. – Az eredeti ötlet alapján a legjobb 10 vállalkozás kapott volna díjat, ezt szűkítettük el háromra, remélem a jövőben még több kategóriában adhatjuk át – fogalmazott Pécsi Diána, aki szerint az új díjjal a kerület hírnevét és a zuglói vállalkozás-zuglói polgár személetet is erősítik.

 

A legsikeresebb vállalkozások kiválasztásában az önkormányzat együttműködő partnere az Opten Informatikai Kft. volt, amelynek munkatársai több szempont alapján szűrték a pályázókat. Ennek eredményeképpen kategóriánként három indulót jelöltek, akik közül a gazdasági bizottság választotta ki a nyerteseket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb