Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A tisztaságon és a biztonságon javítana Bitskey Bence

Az Egressy út-Hungária körút sarkánál szervezett találkozót a választókkal Bitskey Bence, a DK, az MSZP, az Összefogás Zuglóért Egyesület és a Párbeszéd közös önkormányzati képviselőjelöltje. Bitskey arról kérdezte a járókelőket, miben szeretnének változást.

Egy asszony az Egressy út 18-ból arról beszélt, hogy a környéken sok a trükkös lopás, ezért térfigyelő kamerákat szeretnének a sarokra. Bitskey Bence azt mondta, mivel már többen jelezték ezt felé, beszélt az ügyben Hajdu Flórián alpolgármesterrel. – A kamerarendszer bővítése tervben van, ezért jó esély van arra, hogy ez a hely is sorra kerül – fogalmazott.

A Szobránc utcából egy férfi a közelben lévő illegális szemétlerakást említette. Bitskey szerint ezt nemcsak egy utcában kell megoldani, hanem újragondolt stratégiára van szükség. – Indul egy új projekt, amellyel ezt tudjuk majd orvosolni – jegyezte meg a képviselőjelölt.

A szórólaposztásban Hajdu Flórián, Sokacz Anikó, Lévai Sándor, Spiesz András és több aktivista vett részt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb