Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Piknikkel búcsúztatták az évet

Sorversenyekkel, családi programokkal, bemutatókkal búcsúztatták a 2016/2017-es óvodai évet a Zuglói Zöld Lurkók Óvodában.

Az intézményben több mint tízéves hagyomány, hogy családi piknikkel zárják a tanévet. – Játékos sportfeladatokkal várjuk a gyereket és a szüleiket, közösen főzünk. Idén két üstben paprikás krumpli készül – mondta Balassa Márta, az óvoda vezetője.

 

A pénteki programon részt vett Hevér László György önkormányzati képviselő is, aki az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola oklevelét adta át az ovinak, amit azért kaptak, mert ők volt a legaktívabbak az Álmos Manó versenyen.

Az elismerés mellé az iskola és a képviselő összesen 10 ezer forint játékvásárlási utalvánnyal is megajándékozta az óvodát.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb