Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Eredményhirdetés az Álmosban

Az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola alsós munkaközössége tavaly indította útjára az Álmos Manó névre keresztelt iskolára felkészítő levelezős játékot. Az első rendezvény sikerén felbuzdulva az idei tanévben is megrendezték ezt a programot, amelynek eredményhirdetését pénteken tartották.

Az ősz folyamán a pedagógusok a kerület óvodáiba négy feladatlapot küldtek ki, melyet a vállalkozó kedvű ovisok kitöltve visszaküldhettek. A program sok óvodást megmozgatott, a feladatlapokból ugyanis több száz érkezett vissza a feladóhoz. Az Álmos Manó program záróeseménye a január 27-i eredményhirdetés volt, melyre azt a 84 óvodást hívták meg, akik végig aktívak voltak. A nyertesek az önkormányzat támogatásával ajándékcsomagot kaptak, Sokacz Anikó önkormányzati képviselő minden díjazottnak állatkerti belépőt adott, Hevér György képviselő pedig uzsonnára hívta meg az ovisokat.

Az idei rendezvény abból a szempontból rendhagyónak bizonyult, hogy ezúttal nemcsak az iskolára, hanem Rákosfalvára is felhívta a figyelmet. A többek között a Füredi-lakótelepet is magában foglaló kerületrész ugyanis idén ünnepli 145. születésnapját, mely eseményre a Cserepes Kulturális Nonprofit Kft. koordinálásával ebben az évben több rendezvénnyel is készülnek. A programsorozat nyitóeseménye az Álmos Manó levelezős verseny eredményhirdetése volt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb