Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folytatódik a kutyafuttató roadshow

A Kerepesi úti kutyafuttatóban folytatódott a futtatók közösségi tervezése, a problémák feltárása, az igények felmérése.

 Csonka Berta, az EB OVO Egyesület elnöke várta a környékbeli kutyásokat március 20-án. Kiderült, hogy a világítás, az árnyék és az itató hiánya jelenti a legnagyobb problémát a Sarkantyú utca és a Vezér út közötti szakaszon.

A megjelentek elmondták, nagyon szeretik, hogy zárt és nyitott része is van a futtatónak, mert nem zavarják egymást a különböző habitusú és méretű kutyák.

Fotó: Balogh Róbert

Elhangzott még, hogy a gazdik örülnének, ha az elkerített rész hosszabb lenne, a szabad futtatót pedig több tábla jelezné, a HÉV sínei mellé védőhálót szeretnének, továbbá szemetest és egy-két padot is kértek.

A programsorozat március 27-én a Füredi utca és a Gvadányi utca sarkánál lévő nyílt futtatóban folytatódik.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb