Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az elsősegélynyújtást gyakorolták

A segítségnyújtásra, az életmentésre, az egészséges életmódra hívták fel a figyelmet péntek délután: a Magyar Vöröskereszt XIV. kerületi szervezete idén is színes programokkal, akciókkal várta az érdeklődőket az elsősegélynyújtás világnapja alkalmából.

A negyedik éve megrendezett, az önkormányzat által támogatott ingyenes program célja, hogy minél többen elsajátítsák és használják az alapismereteket. A szervezet Bosnyák utcai Adományboltjában a résztvevők szakemberekkel gyakorolhatták az elsősegélynyújtás alapjait.

– Az emberek sajnos nem mernek segíteni. Egyrészt előítéleteik vannak, másrészt nem biztosak magukban – mondta Bohácsné Vilimek Ágnes, a Magyar Vöröskereszt XIV. kerületi szervezője.

A érdeklődőket ingyenes szűrővizsgálatokkal várták a szervezők – vérnyomást, vércukor- és koleszterinszintet, valamint pulzust mértek. Ezen túl arcfestéssel is készültek, továbbá egészséges ételekkel kínálták a vendégeket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb