Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

„Korona-díjakat” osztott a Bethesda gyermekkórház

A javuló egészségügyi helyzetnek köszönhetően idén az egészségügyi intézményekben is megtarthatták a Semmelweis-napi ünnepségeket.

Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója a zuglói intézményben rendezett ünnepségen azt mondta,  az elmúlt egy év rendkívüli kihívásait csak az igazi közösség képes túlélni, a rá bízott feladatokat jól menedzselni, és háláját fejezte ki azért, hogy csapatként és közösségként tudtak dolgozni a szűrőprogramok, az oltás, vagy az SMA-s betegek kezelése során.

A június utolsó délutánján rendezett ünnepségen több díjat is kiosztottak a Bethesdában. Főorvosi kinevezését vehetett át Szalkay Krisztina, míg a francia származású Trevic Thibault-ból adjunktus lett.

Pap Márta és Tóth Judit, illetve az SMA Munkacsoport Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át.

Az ünnepségen a kórház menedzsmentje is díjazta a saját dolgozóit. Idén a Bethesda-díjat Bálint Emese, Baranyai Nikolett, Bárkai Anikó, Csikós Bálint, Fenyvesi Krisztián, Hajma Károlyné, dr. Hantos Mónika, Horváth Erika, Korzenszky Klára, Kurucz Mihályné, Ligeti Nóra, Nagy Mónika, dr. Putz Réka, dr. Rácz Anikó, dr. Sűrű Diána, dr. Szőke Éva, Topolánszkyné Zsindely Katalin és dr. Zágonyi Kristóf vehette át.

Csoportos Bethesda-díjat kaptak az oltóhelyparancsnokok, illetve a Bethesda gyógyszertár közössége.

A Velkey György vezette menedzsment a járvány alatt kiemelten teljesítő egészségügyi dolgozókat Korona-díjjal jutalmazta. Ilyen elismerésben részesült Bencze János, dr. Czelecz Judit, dr. Erdélyi Fruzsina, Juhász Anna, Kemenesiné Lakatos Eszter, Kertész Balázs, Kiss Sándorné Rozál, dr. Molnár Eszter, Rideg Gyula, Sorompó Anett, Stiller Viktória, dr. Szabó Cecília, Szolnok Katalin, Tamásné Bese Nóra és dr. Zilahy Mónika.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb