Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Naponta egy órán át egész Zuglóban ingyen parkolhatnak a zuglóiak

Július elsejétől, csütörtöktől Zugló valamennyi díjköteles parkolózónájában naponta egybefüggő 60 percen át ingyenesen parkolhat minden zuglói állandó lakcímmel rendelkező lakó az általa üzemben tartott gépkocsival.

Mindazok a zuglói lakosok, akik 2021-ben érvényes lakossági várakozási hozzájárulással rendelkeznek, automatikusan megkapják a napi egy órás várakozási hozzájárulást. Akik nem rendelkeznek éves lakossági hozzájárulással – például mert nem fizető zónában laknak – a ZKNP ügyfélszolgálatán vagy online kérelmezhetik a napi egyórás várakozási hozzájárulást.

Zuglóban az elmúlt időszakban a lakók kérésére több új területet is bevontunk a díjköteles zónába. Az intézkedés célja, hogy az itt élők a lakóhelyük közelében könnyebben tudjanak parkolni, a zuglói parkolóhelyeket ne a máshonnan érkezők használják P+R parkolónak.

Az egyórás ingyenes parkolás bevezetésével minden Zuglói polgárt segítünk abban, hogy egy ügyintézés, egy bevásárlás vagy épp valamelyik zuglói rendelő felkeresése a parkolás miatt ne jelentsen plusz költséget az itt élőknek.

A napi egyórás lakossági várakozási hozzájárulás részleteiről és a kérelmezésről az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.zugloiparkolas.hu/napi-egy-oras-lakossagi-varakozasi-hozzajarulas/

Horváth Csaba
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb