Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újabb köztisztasági és közrendvédelmi akciót tartottak az Örs vezér terén

Tavaly március után ismét az Örs vezér terén tartott köztisztasági és közrendvédelmi akciót a Budapesti Közlekedési Központ az FKF-fel, a Főkerttel és a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal együtt.

A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő FKF Köztisztasági és FŐKERT Kertészeti Divíziók, valamint a BKV munkatársai augusztus 17-én, szerda éjszaka, majd 18-án, csütörtök reggel kézi és gépi erővel megtisztították a teret, az aluljárót, valamint a buszfordulót és a villamosmegállót.

Jelentős szerep jutott még a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, amely a Készenléti Rendőrséggel közösen az Örs vezér tere és környékén állandó rendőri jelenlétet biztosít. Részt vett még a csütörtöki összehangolt akcióban a rendészeti tevékenységet végző Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság is, ahogyan a kezdeményezést segítették Kőbánya és Zugló közterület-felügyelői, valamint a Menhely Alapítvány munkatársai is.

A BKK fontosnak tartja, hogy a főváros tulajdonában lévő közszolgáltatókkal, illetve állami és civil szervezetekkel együttműködve élhetőbbé tegye Budapestet. Ezért az FKF, a FŐKERT, a BRFK és a FÖRI közreműködésével további forgalmas közterek megtisztítását és a közbiztonság növelését tervezi.

A fővárosi közterek tisztaságát és biztonságát célzó kampány keretében a BKK korábban egyebek között a Széll Kálmán teret, a Déli pályaudvart, a Népligetet, a Keleti pályaudvart is megtisztította már.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb