Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A Szőnyi útról az Európa-bajnokságra

Augusztus 18-án Bíró Attila női és Varga Zsolt vízilabda szövetségi kapitány férfi keretet hirdetett a tíz nap múlva Splitben kezdődő Európa-bajnokságra. A 15-15 fős csapatokban ismét helyet kaptak zuglói játékosok.

A hazai rendezésű világbajnokság után mind a női, mind pedig a férfi vízilabda-válogatott jócskán megfiatalodott. Az Európa-bajnokságról számos idősebb, rutinos játékos hiányozni fog. Helyüket pedig olyan fiatal tehetségekkel töltötték fel, akikre a szakvezetők szerint a jövő válogatottját is építeni lehet.

Nagy örömünkre az utánpótlás-neveléséről hazai és nemzetközi szinten is elismert BVSC-Zugló fiataljai mindkét csapatban helyet kaptak. A dalmát városban rendezendő kontinensviadalon a női válogatottban Farkas Tamara, a férfiben pedig Ágh György révén lesz majd képviselve Zugló.

Az Európa-bajnokságot augusztus 27. és szeptember 10. között rendezik Splitben.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb