Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szavazatszámláló bizottsági tagokat keresünk

TÁJÉKOZTATÁS SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGI TAGNAK VALÓ
JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉGRŐL

Tisztelt Kerületi Választópolgárok!

Magyarországon 2024-ben az Európai Parlament tagjainak, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, továbbá a nemzetiségi önkormányzati képviselők közös eljárásban tartott választására kerül sor. A választás sikeres lebonyolításához nélkülözhetetlenek a szavazatszámláló bizottságok.

A megválasztott és a 2022. évi választásban ténylegesen feladatot végző szavazatszámláló bizottsági tagok munkáját ezúton is köszönjük, munkájukra a 2024. évi választások során is számítunk. A 2022-ben megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok sorát azonban szeretnénk további szavazatszámláló bizottsági tagokkal/póttagokkal bővíteni, figyelemmel arra, hogy többen jelezték a megválasztott bizottsági tagok közül, hogy az idei évben már nem tudják ellátni megbízatásukat.

A szavazatszámláló bizottságok tagjait Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testülete választja meg. A megválasztott szavazatszámláló bizottsági tag a megválasztását követően esküt vagy fogadalmat tesz. Fontos, hogy a megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok a választást megelőzően kötelesek a bizottsági tagok és póttagok részére szervezett felkészítő oktatásokon részt venni.

Kérjük, hogy jelentkezésük során azt is vegyék figyelembe, hogy a Zugló, Budapest, Magyarország, a nemzetiségek és Európa érdekében tett, a választások szabályszerűségét biztosító, kiemelkedően fontos közreműködésük a választás napján a szavazatszámláló bizottság munkájában történő közreműködés jelentős fizikai és szellemi megterheléssel jár, a feladatok elvégzése nagyfokú odafigyelést igényel!

A jelentkezéshez, a kitöltött jelentkezési lapot (adatlap és nyilatkozat) a dravai@zuglo.hu e-mail címre kérjük megküldeni,
vagy a Zuglói Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Osztályán (1145 Budapest, Bácskai u. 53.) leadni.

A jelentkezések beérkezésének határideje: 2024. március 10.

Budapest, 2024. február 9.

Helyi Választási Iroda


A hirdetmény hiteles verzióját, mely magában foglalja az Összeférhetetlenségi tájékoztatót, az Adatlapot és az Adatkezelési tájékoztatót, IDE KATTINTVA .docx formátumban, IDE KATTINTVA .pdf formátumban olvashatja el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb