Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elhunyt Hámori György, a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező ügyvezetője

Február 1-jén 43 éves korában súlyos betegség következtében elhunyt Hámori György, a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit Kft. ügyvezető igazgatója. A kiváló szakembert az önkormányzat saját halottjának tekinti.

Nemcsak szakember, hanem igazi lokálpatrióta is volt. Gyerekkora óta Zuglóban élt, ide járt iskolába, 5 éves kora óta a BVSC-Zugló utánpótlásában focizott, ahol végigjárta a korosztályos ranglétrát. Már a sportban is tehetségesnek bizonyult, így a Vasas és az Újpest is szemet vetett rá. Korosztályos válogatott volt, ám felnőttként a szíve visszahúzta a kerületbe, és ismét a BVSC-be igazolt. A zuglói klub újjáélesztett felnőtt csapatával megjárta a Budapest-bajnokságot és eljutott az NBII-ig.

Tudatosan a 13-as számot választotta, olyannyira fontos volt ez neki, hogy még magára is tetováltatta. A 13 azonban nemcsak szerencsét, hanem balszerencsét is jelentett számára. Nagyjából 13 éve diagnosztizálták nála a Crohn-betegséget, amely onnantól kezdve állandó problémákat okozott.

Hámori György éveken át a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. munkatársa volt. 2020. január 1-vel azonban az újjáalakult Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit Kft. vezetésével bízták meg. Mindkét munkáját a sportból hozott elszántságával végezte. Kitartóan és elkötelezetten dolgozott, mellyel az önkormányzat elismerését is kivívta. De nemcsak felettesei, hanem közvetlensége miatt a kollégái, sőt még a nyári táborozó gyerekek is nagyon szerették őt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb