Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A bölcsődei dolgozókat köszöntötték

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium 2010-ben nyilvánította április 21-ét a bölcsődék napjává. Az idei ünnepségen hét bölcsődei dolgozó vehette át a zuglói önkormányzat által alapított kitüntetéseket.

Országszerte a bölcsődei dolgozókat ünneplik április 21-én. Zuglóban is egész napos program várta az intézmények munkatársait pénteken. Először Karácsony Gergely polgármester, majd Szűcs Viktória, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke, végül Kissné Kalló Györgyi, a Zuglói Egyesített Bölcsődék vezetője köszöntötte a kerületi munkatársakat.

Fotó: Képszerkesztőség

Az önkormányzat által alapított kitüntetéseket Karácsony Gergely polgármester, Szabó Rebeka és Hajdu Flórián alpolgármesterek adták át. Gondozási Munkaért Díjat kapott Kelemen Edit, Semmelweisné Nyíri Mónika, Szurovecz István és Zab Zsuzsanna, míg a Zugló Lakosságának Szolgálatáért Díjat André Gyuláné, Faust Tivadarné és Kormány Jánosné vették át.

A nevelés nélküli munkanapon koncertekkel és szülők által előadott színdarabbal szórakoztatták a bölcsődei dolgozókat. Kissné Kalló Györgyi a délután folyamán intézményenként 3-5 munkatársának adott át pénzbeli jutalmat az áldozatos munkáért.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb