Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

MSZP: A Városliget nem csak Zuglóé

Egyetlen kerületi önkormányzat sem hozhat önállóan döntést az egész főváros jövőjét meghatározó ügyekben – írja közleményében Tóth Csaba, Zugló szocialista országgyűlési képviselője.

A politikus szerint az MSZP zuglói képviselőinek szavazata kizárólag a zuglói emberek érdekeinek képviseletéről szól, hiszen jelenleg a döntések a helyiek feje felett, háta mögött és megkérdezésük nélkül születnek.

A Liget azonban nem csak Zuglóé – mindannyiunk közös értéke: minden budapestié és minden magyar emberé – hangsúlyozza közleményében az MSZP országgyűlési képviselője. Tóth Csaba hozzáteszi: “mind a fővárosi, mind a zuglói MSZP álláspontja a Városliget ügyében változatlan: elutasítjuk a főváros két évszázados közparkjának beépítését, a zöldfelületek csökkentését. A Városligetet a jövőben is kizárólag kiemelt közparkként képzeljük el, a múzeumi negyedet máshol tartjuk megvalósíthatónak.”

A közleményt a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében Horváth Csaba is aláírta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb