Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A rendőri munkát díjazták

Zuglóban hagyomány, hogy évente kétszer a rendőrök jutalmat kapnak az önkormányzattól. Idén a tavaszi rendőrnap mellett december 9-én adtak át az elismeréseket a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében.

“A jutalmazásnak kettős célja van, mert a rendőrök munkáját ily módon anyagilag és erkölcsileg is elismeri az önkormányzat” – mondta a pénteki rendezvényen Váradi Attila alezredes, zuglói rendőrkapitány.

Fotó: Képszerkesztőség

“Mindnyájan azért dolgozunk, hogy a zuglói polgárok minél nagyobb biztonságban érezhessék magukat”  – tette hozzá Karácsony Gergely polgármester, kiemelve, az önkormányzat a múltban is mindent megtett azért, hogy segítse a rendőrség munkáját, és a jövőben is erre törekszik majd. “Ennek a törődésnek a része, hogy a jó munkát évente többször megjutalmazzuk” – jegyezte meg a polgármester.

A december 9-i ünnepségen 87 rendőr, valamint rendőrségen dolgozó közalkalmazott részesült összesen mintegy 5,2 millió forint jutalomban. A díjazott rendőröknek az elismeréseket Váradi Attila kapitány, Karácsony Gergely polgármester és Hajdu Flórián közbiztonságért felelős alpolgármester adta át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb