Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A szemvédelemre hívták fel a figyelmet

Ingyenes szűréssel, előadásokkal készült a látás hónapja alkalmából a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda október 31-én.

Délután három órától tanácsadásokkal kezdődött a Zuglói Civil Házban megtartott program. Emellett optikai látásvizsgálaton és számítógépes szemvizsgálaton is részt vehettek az érdeklődők, akik hasznos tippeket kaptak például a szemüvegvásárlással kapcsolatban is.

Az előadásokon pedig olyan témákkal foglalkoztak, mint a téli UV-sugárzás veszélyei. – Télen keveset beszélünk az UV-sugárzás káros hatásairól, pedig ugyanúgy jelen van, mint nyáron, ezért foglalkozni kell vele, de a különböző lencsefajtákkal, és az időseket érintő makula degenerációval kapcsolatban is hallhatnak előadást a résztvevők – mondta Szécsi Emese, a ZEFI vezetője.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb