Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Adakozó Kedd Zuglóban

A Zuglói Önkormányzat a Vöröskereszt zuglói Adományboltjával közösen tartós élelmiszer gyűjtést szervez a segítségre szoruló emberek számára. Az adományokat december 1-én kedden 10 és 18 óra között várják a 1145. Bosnyák utca 3. szám alatt!

Csak bontatlan csomagolású, nem lejárt élelmiszereket várnak, úgymint: cukor, olaj, tartós tej, konzervek, befőttek, tészta, rizs, kekszek, csokoládé stb.

Ha valakinek a keddi nap nem oldható meg, december 2-3-4-én, szintén 10 és 18 óra között is vihet még adományt.

Köszönjük a segítséget!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb