Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Adományok és ablakkoncert a Bethesdának

Az Ö.T.H.É.T civiljei és a zenei élet ismert szereplői nemcsak a testet, de a lelket is gyógyították, amikor adományokkal érkeztek ablakkoncertre a Bethesda Gyermekkórházba.

Különleges esemény helyszíne volt január 25-én a Bethesda Gyermekkórház udvara. Egy fővárosi civil szervezet, az Összefogás Tisztább Humánusabb Élhetőbb Településért (Ö.T.H.É.T.) Egyesület jóvoltából hazai sztárok – Tóth Gabi, Szandi, Éliás Gyula Jr. és Szabó Ádám – adtak minikoncertet a kórház betegeinek és dolgozóinak, amit a gyerekek a kórtermek ablakiból élvezhettek. A civil szervezet e mellett adományokat is gyűjtött a Bethesda javára, és a koncertet követően 1,4 millió forintértékben adtak át gyümölcsöket, édességeket, könyveket, füzeteket, kifestőket, tollakat, színes ceruzákat és egyéb ajándékokat a kórház vezetésének.

– Mindenkinek fontos, de a beteg gyerekeknek különösen, hogy ne csak a testüket, hanem a lelküket is gyógyítsák – mondta Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője. – Bármi, amivel mosolyt tudunk csalni az arcukra, vagy örömet tudunk okozni nekik, segítheti a gyógyulásukat.

Fotó: Balogh Róbert

A szakember szavait megfogadva a Bethesda Gyermekkórház és az Ö.T.H.É.T. Egyesület történetében is első ablakkoncertből a jövőben akár hagyomány is válhat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb