Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Agility eszközökkel bővült a kutyafuttató

Az Ungvár utca és a Dorozsmai utca között lévő kutyafuttató nyerte azt a közönségszavazást, amely nyomán a Brit Petfood több mint egymillió forint értékben helyezett el agility eszközöket a területen.

– Ez egy nagyon jó példa az üzleti szféra, a civil szektor és az önkormányzat együttműködésre – hangsúlyozta Szabó Rebeka alpolgármester az október 8-i átadón. – Miután erre a futtatóra szavaztak a legtöbben, a cég megkeresett minket, egyeztettünk, és nagyon rugalmasak voltak, hiszen az eredetileg tervezett 1 millió forint helyet 1,4 milliót költöttek a futtatóra – részletezte az alpolgármester.

Az átadón – amelyen mások mellett részt vett Pécsi Diána, a körzet önkormányzati képviselője is – a cég ajándékokkal lepte meg a résztvevőket.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb