Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Semmi nem veszélyezteti a nyugdíjasok ingyenes úszását Zuglóban

A zuglói nyugdíjasok ingyenes úszását a zuglói önkormányzat és a BVSC között létrejött megállapodás október 30-ig garantálja. A szolgáltatás fedezete a zuglói költségvetésben rendelkezésre áll.

Arról, hogy a nyugdíjasok utána is ingyen használhassák az uszodát, az október 13-án megválasztott képviselők jogosultak dönteni. Mivel a képviselők párttállástól függetlenül eddig is elkötelezettek voltak az ingyenes úszás biztosítása mellett, így semmilyen akadálya nem lehet egy új megállapodásnak a BVSC-vel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb