Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Akadálymentes zuglói vasútállomást!

Levelet írt Horváth Csaba polgármester a MÁV elnök-vezérigazgatójának, hogy a vállalat mielőbb kezdje meg a Zugló vasútállomás akadálymentesítését.

Az „50 megújuló állomás” program keretében elkészült az évente másfél milliónál is több utast kiszolgáló és naponta átlagosan 200-250 személyszállító vonatot fogadó Zugló megálló felújítása – jelentette be a MÁV január elején.
Az akadálymentesítés azonban elmaradt. A csak lépcsőn megközelíthető vonatokat nem tudják használni a mozgáskorlátozottak, a babakocsis kismamák, a nehezen közlekedő szépkorúak, a nehéz csomaggal közlekedők. Nem messze a vonatállomástól kórházak és egészségügyi intézmények, a mozgásjavító iskola és a vakok intézete található. Ezért Horváth Csaba polgármester levelet írt Homolya Róbertnek, a MÁV elnök-vezérigazgatójának, hogy a vállalat kezdje meg a vasútállomás akadálymentesítését.

Horváth Csaba témáról szóló videóját IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb