Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Akvarellkiállítás a Zuglói Civil Házban

Tájak, városok, falvak emberek címmel rendezték meg Morschhauser Miklós akvarellfestő kiállítását a Zuglói Civil házban. A művek április 1-ig láthatók.

“Az egész világot mindenki körbeutazgatja, pedig a csodák itt vannak körülöttük, a szomszéd falvakban, ahová viszont nem megyünk” – mondta a művész a megnyitón, hozzátéve: ő megpróbálja idehozni a szomszédból arcokkal, házakkal, tájképekkel ezeket a csodákat.

Fotó: Facebook/Zuglói Civil Ház

Fotó: Facebook/Zuglói Civil Ház

A kiállítást Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője nyitotta meg március 11-én, aki elmondta, barátként és művészként is tiszteli Morschhausert. Kiemelte, a festőre egész Zugló büszke lehet, hiszen az elmúlt negyedszázadban legalább 50 helyen állított ki. Lendületére és életerejére jellemző, hogy most is festőtábort szervez – jellemezte a 80 éves művészt a képviselő.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb