Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Március idusára emlékeztek Zuglóban

A Wass Albert téri obeliszk megkoszorúzásával emlékezett pénteken Zugló önkormányzata az 1848–49. évi forradalom és szabadságharc 168. évfordulójára.

A nemzetiszínű és kerületi zászlókkal feldíszített téren fejet hajtottak a hősök emléke előtt a helyi politikai és civil szervezetek, a kisebbségi önkormányzatok képviselői, valamint a megjelent zuglóiak. Az önkormányzat nevében az emlékmű talapzatánál Karácsony Gergely polgármester, Szabó Rebeka, Hajdu Flórián és Rozgonyi Zoltán alpolgármesterek helyezték el a megemlékezés virágait. Az emlékművet Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője is megkoszorúzta. A rendezvényen a Liszt Ferenc Általános Iskola kórusa adott ünnepi műsort.

Fotó: Papp Dezső

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb