Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Állatok olimpiája a Munkácsyban

November 25-én tartották a Munkácsy Mihály Általános Iskolában a hagyományos kerületi óvodás rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetését.

Az idén jubiláló, immár tizedik alkalommal meghirdetett rendezvény célja minden esztendőben, hogy megismertessék az óvodásokkal és szüleikkel a Csáktornya parki iskola művészeti programját, illetve, hogy a pályázat segítségével már kis korban kiszűrjék a tehetségeket. A 2016-os olimpiára hangolva idén Állatok olimpiája címmel hirdetett rajzpályázatot a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a kerületi óvodások számára.

Fotó: Balogh Róbert

A Csáktornya parki iskola felhívására 132 pályamű érkezett. A rajzok novemberben és decemberben a Munkácsy Galériában tekinthetők meg, a pályázat eredményhirdetését pedig november 25-én tartották. Az idei pályázaton első díjat nyert Kosztya Boglárka (Óperenciás), Baditz Emma Johanna (Mókavár) és Milder Emma (Tücsöktanya), második helyezést ért el Bartha Tímea (Bóbita), Gallyas Jázmin (Meseház) és Molnár Lili (Kerékgyártó), míg harmadik lett Kóczián Gréta (Zuglói Tihany), Bártfai Natasa (Bóbita) és Erdélyi Léna (Napraforgó).

A zsűri döntése alapján különdíjas lett Kosztin Keán (Örökzöld), Czakó Panna (Bóbita), Koller Bonca (Rózsavár), Fekete Blanka (Óperenciás), Kristóf Huba (Mókavár), Mártha Bianka (Meseház) Lipták Csenge (Mókavár) és Bíró Viktória. A nyertesek a tárgyjutalmak mellett a Munkácsy Mihály Általános Iskola művészeti képzésére is felvételt nyertek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb