Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Autót és telefonokat kaptak a körzeti megbízottak

Új szolgálati autót és kilenc, a térfigyelő kamerák képét is megjelenítő mobiltelefont kaptak december 17-én a köreti megbízottak.

A nyáron átadott nyolc szolgálati kerékpár után, december 17-én egy újonnan vásárolt Suzuki S-cross típusú személyautót és kilenc, térfigyelő kameraképeket is megjelenítő mobiltelefont kaptak a kerületi rendőrkapitányság állományába tartozó körzeti megbízottak. Az eszközöket a zuglói önkormányzat támogatásával, a ’Szomszédom a Rendőr!’ program keretében a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. adta a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztályának.

Fotó: Balogh Róbert

Fotó: Balogh Róbert

Az átadáson részt vett Karácsony Gergely polgármester, Dragon Sándor zuglói rendőrkapitány, Kovács-Csincsák László, a ZKNP ügyvezetője, Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő és Hajdu Flórián közbiztonságért felelős alpolgármester.

“Az amortizáció miatt folyamatosan cserélődnek az állományunknál lévő autók” – mondta Dragon Sándor rendőr ezredes. “Az új kocsit Zugló egész területén használják majd a körzeti megbízottak”- tette hozzá.

Hajdu Flórián alpolgármester pedig arról beszélt, fontosnak tartják a közbiztonság fejlesztését, ezért szeretnék, ha jövőre a katasztrófavédők is kapnának egy új autót.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb