Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az apákat ünnepelték

A kerület első apák napi ünnepségét rendezték meg március 19-én a Zuglói Civil Házban.

“Azt tapasztaljuk, hogy az apák manapság igyekeznek biztos anyagi hátteret teremteni a családnak, ezért kevesebb időt tölthetnek a gyerekekkel. Azért szerveztük ezt a napot, hogy együtt legyen a család” – mondta a programot rendező Családcentrum Alapítvány családgondozója, Somogyi Tímea. A gyereket arcfestés és kézműves asztal is várta szombat délután, ahol ajándékot készíthettek szüleiknek, de az első zuglói apák napját bemutatók is színesítették.

Fotó: Képszerkesztőség

A rendezvény fővédnöke Tóth Csaba országgyűlési képviselő volt, aki köszöntőjében kitért arra, hogy a család két pillére az anya és az apa, ezért mindketten ugyanolyan fontosak. Megjegyezte, reméli, hogy jövőre is köszöntheti majd az édesapákat és a gyerekeket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb