Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az Év Emberei Zuglóban

Igaliné Büttner Hedvig,  a Hunyadi János Általános Iskola kórusvezetője Év embere életműdíjat, Török Béla vízilabdázó, valamint Kasza Róbert öttusázó pedig Év embere díjat vehetett át február 28-án.

A Polgári Összefogás Kerületünkért Alapítvány és a Szeretjük Zuglót Egyesület idén is Év embere díjjal jutalmazta azokat a zuglói sportolókat, művészeket, akik a teljesítményükkel kiérdemelték a zuglói közösség elismerését.

Idén a díjat Török Béla világbajnoki ezüstérmes vízilabdázó, Kasza Róbert világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes öttusázó vehette át, Igaliné Büttner Hedvig, a Hunyadi János Általános Iskola Regionális Prima-díjjal és KÓTA-díjjal kitüntetett kórusának vezetője pedig az Év embere életműdíjban részesült. A Columbus utcai Zeneházban rendezett díjátadó gálán a házigazda intézmény ifjú tehetségei adtak ünnepi műsort.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb