Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fokozottan figyelnek a hajléktalanokra

A zuglói polgárőrök és rendészek egész télen figyelnek a hajléktalanokra, az extrém hidegben azonban különösen fontos a segítség. Az év eddigi leghidegebb éjszakájaként előrejelzett estén végigjárták azokat a helyeket, ahol ismereteik és az állampolgári bejelentések szerint hajléktalanok szokták meghúzni magukat.

Bár éjszakára sokan mennek melegedőbe, vannak, akiket nem tudnak meggyőzni arról, hogy ne aludjanak az utcán. Őket takarókkal, polifoamokkal és meleg teával segítik.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb