Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az évad utolsó Teakoncertjét adták

Öt fellépő, Erdős Róbert, Südi Bálint, Suta Rebecca, Király Boldizsár és Bauer Gergő állt színpadra a 2018/2019-es évad utolsó Teakoncertjén, amelyen ezúttal sem maradt el a játék, így május 25-én is ajándékkal térhettek haza azok, akik helyesen válaszoltak egy-egy kérdésre.

A Zuglói Filharmónia hagyományos, nyugdíjasoknak szóló programján minden alkalommal teával, süteménnyel is készülnek a szervezők, akik tiszteletüket szeretnék kifejezni az idősek felé. – Töretlen sikere van a Teakoncerteknek, amelyek állandó házigazdája, Zelinka Tamás mindig nagyon felkészül, és érdekes, fontos információkat oszt meg a közönséggel – mondta Záborszky Kálmán művészeti vezető.

Fotó: Képszerkesztőség

A tízforintos belépőjeggyel látogatható Teakoncertek 2019/2020-as évadra tervezett időpontjai: szeptember 21., december 7., április 4., május 23.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb