Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az önkormányzat odafigyel a pedagógusokra

Pedagógusnapot rendezett a zuglói önkormányzat a Szent István Király Zeneiskola koncerttermében június 3-án. 

A köznevelési intézmények ugyan 2013-tól állami fenntartásba kerültek, de a fenntartóváltás ellenére az önkormányzat a jövőben is odafigyel majd a pedagógusokra – hangsúlyozta a rendezvényen Karácsony Gergely.

A polgármester mellett Szabó Rebeka, Hajdu Flórián és Rozgonyi Zoltán alpolgármesterek, valamint Tóth Csaba országgyűlési képviselő köszöntötte személyesen az intézményvezetőket és a pedagógusokat a Szent István Király Zeneiskola koncerttermében rendezett ünnepségen.

Fotó: Képszerkesztőség

A kerületi diákok és a Városligeti iskola szülői kórusának műsora után díjakat és elismeréseket osztottak. Átadták többek között az 50, a 60 és a 65 éve szerzett diplomáért járó arany-, gyémánt- és vasokleveleket. A zuglói pedagógusok doyenje 2016-ban Nagy Józsefné nyugalmazott óvónő és Székely Anna tanár voltak, akik 65 évvel ezelőtt vehették át pedagógusi diplomájukat.

Kiosztották a Pedagógusi Szolgálati Emlékérmeket, Miniszteri Elismerő Oklevelet, a Zugló Lakosságának Szolgálatáért-, a Zugló Közoktatásáért-, a Zuglói Gyermekekért- és a Zugló Közművelődéséért járó díjakat, a Zugló Önkormányzata Dicsérő Oklevelét, a Zirzen Janka Díjat, illetve a Fiatal Pedagógusok Elismerő Okleveleit is.

A rendezvényről és a díjazottakról készült képgalériát IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb