Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pedagógusnap Zuglóban

Pedagógusnapot rendezett a zuglói önkormányzat a Szent István Király Zeneiskola koncerttermében június 3-án. Az ünnepségen átadták többek között az 50, a 60 és a 65 éve szerzett diplomáért járó arany-, gyémánt- és vasokleveleket. A zuglói pedagógusok doyenje 2016-ban Nagy Józsefné nyugalmazott óvónő és Székely Anna tanár voltak, akik 65 évvel ezelőtt vehették át pedagógusi diplomájukat.

Kiosztották a Pedagógusi Szolgálati Emlékérmeket, Miniszteri Elismerő Oklevelet, a Zugló Lakosságának Szolgálatáért-, a Zugló Közoktatásáért-, a Zuglói Gyermekekért- és a Zugló Közművelődéséért járó díjakat, a Zugló Önkormányzata Dicsérő Oklevelét, a Zirzen Janka Díjat, illetve a Fiatal Pedagógusok Elismerő Okleveleit is.

A rendezvényről készült galériát a fenti képre kattintva tekintheti meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb