Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az önkormányzati bérlakásrendszerről tartanak nyilvános szakmai fórumot

Az önkormányzati bérlakásrendszerrel kapcsolatos feladatokról tart online, nyilvános szakmai tanácskozást azt Utcajogász, a rendezvényen Vida Attila, Zugló lakhatási tanácsnoka is részt vesz.

A Hol lesz majd lakóhelyünk? címmel meghirdetett, csütörtökön 14 órakor kezdődő online rendezvényen szó lesz egyebek között az önkormányzati lakásigények adminisztrációjáról, a névjegyzék előnyeiről és hátrányairól, a döntési folyamatok vizsgálatáról is. A meghívottak között szerepel Miyazaki Jun, Terézváros humánügyekért felelős alpolgármestere, Molnár György, Józsefvárosi polgármesteri kabinetjének főtanácsadója,Vida Attila, Zugló lakhatási tanácsnoka és Turgonyi Dániel, Óbuda alpolgármestere is.

Ezt követően a Lakhatási Koalíció tagjai beszélgetnek az ideális lakáspolitikáról, ezen a Habitat fro Humanity Magyarország, a Periféria Központ, az Utcáról Lakásba! Egyesület, A Város Mindenkié csoport és az Utcajogász Egyesület képviselői vesznek részt.

Az eseménynek keretet adó TranspaRent projekt a célja, hogy az önkormányzati lakások bérbeadásának rendszere átlátható, hozzáférhető, ügyfélbarát és mindezek következtében igazságosabb legyen. A bemutató során az Utcajogász önkéntesei összefoglalják a legfontosabb megállapításaikat az önkormányzati lakások bérbeadásának rendszeréről.
Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb