Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az utolsó nap az egészségről szólt

A zuglói Széchenyi István Általános Iskola hagyományosan egy egészségnappal zárta a 2014-15-ös tanévet, melynek keretében idén is látványos és érdekes programokkal tették tartalmassá az utolsó tanítási napot.

Egészségnapot rendeztek a Telepes utcai Széchenyi István Általános Iskolában június 15-én, melyre több külsős előadót is meghívtak. A Magyar Vöröskereszt budapesti szervezetének ifjúsági csoportja az elsősegély nyújtásról és a drogprevencióról tartott előadást, de a diákok az Esélyegyenlőségi Alapítvány érzékenyítő tréningjén is részt vehettek, ahol a jelnyelvvel is megismerkedhettek.

Egészségnapot rendeztek a Telepes utcai Széchenyi István Általános Iskolában

Az egyik tanteremben Udvardy Júlia védőnő a nyár veszélyeire hívta fel a diákok figyelmét, a Hetednapi Adventista Egyház pedig az egészséges életmódot népszerűsítette a diákok körében. A Telepes utcai iskola partnere, a KSI SE kerékpáros szakosztálya is részt vett az eseményen, a zuglói sportegyesület két rögzített versenykerékpárt hozott, melyen a diákoknak páros sprintversenyeket rendeztek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb