Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újabb zuglói pontszerzés

Korpási Bálint ezüstérme után ezúttal a nehézsúlyú Lám Bálint végzett pontszerző, ötödik helyen a bakui Európa Játékokon.

A BVSC-Ganz-Tát versenyzője, Lám Bálint állt a legközelebb az éremszerzéshez a bakui Európa Játékok második napján. A junior világbajnok, Európa-bajnoki ötödik helyezett sportoló rögtön az első fordulóban tusvereséget szenvedett a törökök világbajnok, olimpiai bronzérmes birkózójától, ám a visszamérkőzésen már magabiztos győzelmet aratott az oroszok versenyzője ellen, így a 130 kilogrammos súlycsoport bronzérméért is szőnyegre léphetett.

Az ellenfele azonban a kétszeres világbajnok észt Heiki Nabi volt. A két sportoló kiélezett csatát vívott egymással, amit a rutinosabb észt egy intéssel nyert meg. Így a bronzérem az ő nyakába került, Bálintnak pedig meg kellett elégednie az ötödik hellyel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb