Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az Uzsoki kórház munkatársa nyerte idén a Richter Anna Díjat

Baji Anikó, vagy ahogy mindenki ismeri, Ancsa, 2012 óta dolgozik az Uzsoki Utcai Kórház sürgősségi egységén. 2011-ben kezdett el mélyebben foglalkozni a STROKE-ellátással, később a megelőzés lehetőségével.

A Richter Anna Díjat a 12 óra című pályázatával nyerte el. A projektmunka legfontosabb mottója: “A stroke-ot elsősorban megelőzni kell tudni, és a megelőzés lehetőségeit szükséges az embereknek megtanítani.”

A díjnak köszönhetően, az Uzsoki Utcai Kórház támogatásával Ancsa egy olyan filmet készíthet el, amelyben egyedülálló módon, a beteg szemszögéből mutatja be a stroke gyanújával kórházba szállított és a sürgősségi ellátásban részesülő páciens helyzetét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb