Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fokozatosan indulnak újra a szakrendelések

Szigorú járványügyi rendelkezések és betegelőjegyzési rendszer mellett indulnak újra a Zuglói Egészségügyi Szolgálat szakrendelései. A héten az előkészületek zajlanak, május 11-től pedig fokozatosan indulnak a rendelések.

A Hermina úton a jövő héttől pszichiátriai, addiktológiai, bőrgyógyászati és radiológiai rendelés lesz ismét, és az Örs vezér terén is fokozatosan bővítik a rendelést. Dr. Nagy András Csaba, a ZESZ igazgató főorvosa elmondta, a betegeknek telefonon kell bejelentkezniük.

– A szakorvos eldönti, hogy az adott panasz megoldható-e távkonzultációban, vagy személyes találkozásra van szükség. A bejáratnál pedig továbbra is szigorú ellenőrzésre kell számítani: kikérdezzük a pácienseket, megmérjük a lázukat, kapnak védőeszközt és kézfertőtlenítőt – magyarázta a főorvos.

A betegek továbbra is 15 percenként mehetnek fel a szakorvoshoz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb