Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Babaváró elsősegély-oktatás indul

Ismét lehet jelentkezni az önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetének közös programjára, az ingyenes babaváró elsősegélynyújtó tanfolyamra.

A négy órás (4×45 perces) tanfolyamra gyermeket tervező, váró, újszülöttel, kisgyerekkel otthon lévő, kicsikkel dolgozó zuglóiakat várnak. A tanfolyam helyszíne a Zuglói Civil Ház (Csertő park 12.), az érdeklődők 5 időpont közül választhatnak: október 4., 13., 21., 28., november 4.

Jelentkezni ezen a linken lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb